Delta på studiedag!

Vi inviterer til studiedag hos TAKO-senteret fredag 13. november i år. Det er fortsatt ca. ti plasser ledig. På grunn av smittesituasjonen i Oslo så arrangeres studiedagen som digitalt webseminar. 


Gisela Vasconcelos og Vesna Stoilkovic
Gisela Vasconcelos som er spesialist i kjeveortoperdi og logoped Vesna Stoilkovic
ved TAKO-senteret er ansvarlig for arrangementet. Foto: Brynhild Foshaug


Vi ønsker at du som er spesielt interessert i problemstillinger knyttet til tannhelse og oralmotoriske funksjoner hos pasienter med en sjelden diagnose, deltar på studiedagen vår. Forelesere er fagpersoner ved senteret. Presentasjonene vil foregå over Norsk Helsenett med deres joinløsning. Du trenger kun tilgang til internett fra pc, nettbrett eller mobiltelefon for å delta. Ved påmelding vil du motta informasjon for hvordan du kan logge deg på.

Veiledning av tannhelsepersonell og annet helsepersonell er en av senterets primære oppgaver. På TAKO-senteret har vi en tverrfaglig tilnærming, hvor både tannhelsepersonell, logopeder og fysioterapeuter bidrar. Disse vil forelese på studiedagen om ulike temaer knyttet til sjeldne diagnoser. 

Vi har som mål at alle skal få innsikt i vårt arbeid og få utvidet sin kunnskap om behandling av pasienter med sjeldne diagnoser. 

Praktisk informasjon:

Du melder deg på ved å trykke på denne lenken og fylle ut skjemaet for påmelding. 

Klikk her for å se program.

Kontaktinformasjon:

Logoped Vesna Stoilkovic tlf. 908 13 945. Send e-post til vsto@tako.no ved behov for mer informasjon om kursdagene.