Kom på studiedag

Vi inviterer til studiedag hos oss på TAKO-senteret fredag 13. november i år. Forelesere er fagpersoner ved senteret. Påmeldingsfrist er 12. oktober.

Gisela Vasconcelos og Vesna Stoilkovic
Gisela Vasconcelos som er spesialist i kjeveortoperdi og logoped Vesna Stoilkovic ved TAKO-senteret er ansvarlig for arrangementet. Foto: Brynhild Foshaug

Vi ønsker at du som er spesielt interessert i problemstillinger knyttet til tannhelse og oralmotoriske funksjoner hos pasienter med en sjelden diagnose, kommer på studiebesøk til oss.

Veiledning av tannhelsepersonell og annet helsepersonell er en av senterets primære oppgaver. På TAKO-senteret har vi en tverrfaglig tilnærming, der både tannhelsepersonell, logopeder og fysioterapeuter bidrar. Disse vil forelese om ulike temaer knyttet til sjeldne diagnoser. 

Vi har som mål at alle skal få innsikt i vårt arbeid og få utvidet sin kunnskap om behandling av pasienter med sjeldne diagnoser. Studiedagen er gratis og lunsj er inkludert.

Praktisk informasjon:

Tid: kl. 10.00 - 15.00 (Registrering med kaffe og frukt fra kl. 9.30)

Sted: Lovisenberg Diakonale Sykehus, Lovisenberggata. 21, i underetasjen, møterommet Slaattelid.

Du melder deg på ved å trykke på denne lenken og fylle ut skjemaet for påmelding. Antall deltakere: Max. 14 stk.

Kontaktinformasjon:

Logoped Vesna Stoilkovic tlf. 908 13 945. Send e-post til vsto@tako.no ved behov for mer faglig informasjon om kursdagene.

Praktiske spørsmål rettes til Mira Kolve tlf. 908 02 282 eller e-post mjk@tako.no.