TePe spesialbørster

Ved mye sår i munn og munnslimhinner, etter kirurgiske inngrep, ømfintlige tannhalser, munntørrhet eller andre årsaker kan det være vondt å pusse tenner.

Leverandør: hygi.no

Ekstra myke tannbørster med lite børstehode gjør det lettere å gjennomføre tannpuss. Rådfør deg gjerne med tannlege eller tannpleier for å finne riktig mykhetsgrad for ditt behov. TePe spesialbørster er å få kjøpt i ekstra myk utgave for sår i munn- og munnslimhinner. Den har lite hode og gjør det enkelt å komme til og rengjøre alle tannflater.

Børsten har et grepsvennlig skaft. For de som ønsker et kraftigere grep så er mulig å få kjøpt egne grepholdere til Tepe børster (se grepholder).

Special care er den mykeste av TePe børsten, med ekstra lite børstehode. Deretter kommer gentle care, extra soft, soft og medium.

tepe-spesialboerster-1.jpg

TePe special care myk børste.

tepe-implant-orthodontic.jpg

TePeimplantat-/ortodontibørste.

Børsten finnes også som implantat-/ortodontibørste med ekstra smalt børstehode. Dette gjør det enklere ved implantat og ulik kjeveortopedisk apparatur (tannregulering).

Fant du det du lette etter?
Tilbakemeldingen vil ikke bli besvart. Ikke send personlig informasjon, for eksempel epost, telefonnummer eller personnummer.