Psykososial behandling ved ADHD barn og unge

Nic Waals Institutt

Den psykososiale behandlingen blir lagt opp individuelt.

Henvisning og vurdering

Sjekkliste for henvisning - fastlege eller annen helsetjeneste henviser til utredning

fastlege eller annen helsetjeneste henviser til utredning

1. Før

Den psykososiale behandlingen inneholder ulike elementer, og behandlingsplanen din sier noe om hva som er mest relevant for deg.

2. Under

• Følge opp eventuelle psykososiale risikofaktorer i henhold til behandlingsplanen
  • Foreldregrupper med psykoedukasjon/samtale rundt aktuelle problemstillinger
  • Gruppesamlinger for foreldre/foresatte etter ADHD- informasjonsdag
  • Veiledning til foreldre
  • Veiledning til skole
  • Familiesamtaler

3. Etter

Psykososial behandling inngår som en del av et behandlingsforløp. Behandlingplanen din sier noe om hvordan hele behandlingen din er planlagt.

Vær oppmerksom

Nic Waals Institutt