Kreft, blodsykdommer og lindring

Poliklinikk for kreft, blodsykdommer og lindring består av leger med spesialkompetanse i onkologi, hematologi, lungekreft og lindrende behandling, kreftsykepleiere og helsesekretærer.

Les mer om Kreft, blodsykdommer og lindring

Kreft, blodsykdommer og lindring

Et bredt tverrfaglig team med klinisk ernæringsfysiolog, sosionom, ergoterapeut, fysioterapeut, helsepsykolog, tannpleier og prest er tilknyttet poliklinikken. Forløpskoordinator pakkeforløp kreft er tilknyttet poliklinikken.
Poliklinikken er organisert i Medisinsk poliklinikk og gir medikamentell kreftbehandling til pasienter med lungekreft, hematologisk kreft, brystkreft, tykk- og endetarmskreft, kreft i bukspyttkjertelen, lymfom, føflekkreft og urologisk kreft. Lindrende behandling er integrert i behandlingstilbudet.
Poliklinikken har et tett samarbeid med Kreftklinikken ved OUS og kommunehelsetjenesten.

Kontaktinformasjon

Telefon
23 22 56 90
mandag - fredag 08:00 - 15:30
Lovisenberggata 17
Besøksadresse
Lovisenberggata 17(Kart)
0456 Oslo
Telefon
23 22 50 00
E-post

Praktisk informasjon

Apotek

​Lovisenberg sykehusapotek finner du på sykehusets øst-fløy, med inngang fra forsiden. Åpningstider for publikum er mandag-fredag kl. 8:00 -16:00, tlf. 23 22 54 00

Avbestilling

Deling av bilder fra sykehuset

Ta hensyn hvis du fotograferer. Det er ulovlig å dele bilder av andre pasienter eller ansatte ved sykehuset uten samtykke.

Ta også hensyn slik at ikke arbeidet der du får behandling blir forstyrret. Hvis du er i tvil, henvend deg til personalet.

Flerspråklig informasjon fra LDS

Henvisning

Kantine og kiosk

​Sykehusets kantine ligger i Lovisenberggt. 17, og kan benyttes av pasienter og pårørende. Åpningstider er mandag-fredag 09:30-15:30.

Kiosken i vestibylen i Lovisenberggt. 17 har åpningstider: 07:00-19:00, (lørdag: 10:00-17:00, søndag 11:00-18:00).

Overnatting / hotell

Personlige eiendeler

​Vi gjør oppmerksom på at sykehuset ikke kan ta ansvar for klær og andre personlige gjenstander som medbringes. Vi anbefaler at du har minst mulig med deg.

Post, telefon og internett

​Postkasse finnes utenfor hovedinngangen i Lovisenberggt. 17. Frimerker fås kjøpt i kiosken.

​Du kan bruke din mobiltelefon de fleste steder, vis hensyn til medpasienter. TV er tilgjengelig på sykehusets dagligstuer. Det er også gratis WiFi: "LDS-Gjest". 

Bruk av Gratis WiFi skjer på eget ansvar. Det forutsettes av brukeren selv iverksetter nødvendige sikkerhetstiltak for å beskytte sin datautrustning med tilhørende utstyr, og den informasjon som brukeren ønsker å utveksle via Gratis Wifi.

Ventetider

​Ventetider for de forskjellige behandlingstilbudene oppgis på Velg behandlingssted på helsenorge.no.
Se også vedlagte oversikt.

Fant du det du lette etter?