eHelse og IKT

eHelse og IKT består av dyktige medarbeidere som ivaretar drift, utvikling og forvaltning av sykehusets IKT- og medisinsk-tekniske løsninger.  Vi har fokus på fagområder som er unikt/spesifikt for sykehuset, slik at vi leverer fremtidsrettede tjenester tilpasset våre pasienter og ansatte.

 

Arbeidsmiljøet vårt er stimulerende og utviklende, og er preget av nysgjerrighet, stor variasjon i oppgaver, åpenhet og gjensidig respekt mellom faggruppene. 


 
 
Kunne du tenke deg å jobbe hos oss?

eHelse og IKT

Vi er stadig på jakt etter nye dyktige medarbeidere som kan styrke vårt team og som kan være med å videreutvikle sykehuset inn i fremtiden.
Vi trenger kollegaer med interesse og kompetanse innenfor .NET utvikling, BI utvikling, DIPS forvaltning og mye annet.
Hos oss får du muligheten til å påvirke fremtidens IT-løsninger innenfor helsevesenet!
Dersom du har lyst til å vite mer, vil vi gjerne høre fra deg.  Send oss i så fall en epost til post@lds.no (merk e-posten med EIKT), og så kontakter vi deg

Kontaktinformasjon

Praktisk informasjon

Apotek

​Lovisenberg sykehusapotek finner du på sykehusets øst-fløy, med inngang fra forsiden. Åpningstider for publikum er mandag-fredag kl. 8:00 -16:00, tlf. 23 22 54 00

Avbestilling

Deling av bilder fra sykehuset

Ta hensyn hvis du fotograferer. Det er ulovlig å dele bilder av andre pasienter eller ansatte ved sykehuset uten samtykke.

Ta også hensyn slik at ikke arbeidet der du får behandling blir forstyrret. Hvis du er i tvil, henvend deg til personalet.

Henvisning

Kantine og kiosk

​Sykehusets kantine ligger i Lovisenberggt. 17, og kan benyttes av pasienter og pårørende. Åpningstider er mandag-fredag 09:30-15:30.

Kiosken i vestibylen i Lovisenberggt. 17 har åpningstider: 07:00-19:00, (lørdag: 10:00-17:00, søndag 11:00-18:00).

Overnatting / hotell

Personlige eiendeler

​Vi gjør oppmerksom på at sykehuset ikke kan ta ansvar for klær og andre personlige gjenstander som medbringes. Vi anbefaler at du har minst mulig med deg.

Post, telefon og internett

​Postkasse finnes utenfor hovedinngangen i Lovisenberggt. 17. Frimerker fås kjøpt i kiosken.

​Du kan bruke din mobiltelefon de fleste steder, vis hensyn til medpasienter. TV er tilgjengelig på sykehusets dagligstuer. Det er også gratis WiFi: "LDS-Gjest". 

Bruk av Gratis WiFi skjer på eget ansvar. Det forutsettes av brukeren selv iverksetter nødvendige sikkerhetstiltak for å beskytte sin datautrustning med tilhørende utstyr, og den informasjon som brukeren ønsker å utveksle via Gratis Wifi.

Ventetider

​Ventetider for de forskjellige behandlingstilbudene oppgis på Velg behandlingssted på helsenorge.no.
Se også vedlagte oversikt.

Fant du det du lette etter?
Tilbakemeldingen vil ikke bli besvart. Ikke send personlig informasjon, for eksempel epost, telefonnummer eller personnummer.