eHelse og IKT

eHelse og IKT består av dyktige medarbeidere som ivaretar drift, utvikling og forvaltning av sykehusets IKT- og medisinsk-tekniske løsninger.  Vi har fokus på fagområder som er unikt/spesifikt for sykehuset, slik at vi leverer fremtidsrettede tjenester tilpasset våre pasienter og ansatte.

 

Arbeidsmiljøet vårt er stimulerende og utviklende, og er preget av nysgjerrighet, stor variasjon i oppgaver, åpenhet og gjensidig respekt mellom faggruppene. 


 
 
Kunne du tenke deg å jobbe hos oss?

eHelse og IKT

Vi er stadig på jakt etter nye dyktige medarbeidere som kan styrke vårt team og som kan være med å videreutvikle sykehuset inn i fremtiden.
Vi trenger kollegaer med interesse og kompetanse innenfor .NET utvikling, BI utvikling, DIPS forvaltning og mye annet.
Hos oss får du muligheten til å påvirke fremtidens IT-løsninger innenfor helsevesenet!
Dersom du har lyst til å vite mer, vil vi gjerne høre fra deg.  Send oss i så fall en epost til post@lds.no (merk e-posten med EIKT), og så kontakter vi deg

Kontaktinformasjon

Praktisk informasjon

Apotek

​Lovisenberg sykehusapotek finner du på sykehusets øst-fløy, med inngang fra forsiden. Åpningstider for publikum er mandag-fredag kl. 8:00 -16:00, tlf. 23 22 54 00

Avbestilling

Deling av bilder fra sykehuset

Ta hensyn hvis du fotograferer. Det er ulovlig å dele bilder av andre pasienter eller ansatte ved sykehuset uten samtykke.

Ta også hensyn slik at ikke arbeidet der du får behandling blir forstyrret. Hvis du er i tvil, henvend deg til personalet.

Henvisning

Kantine og kiosk

​Sykehusets kantine ligger i Lovisenberggt. 17, og kan benyttes av pasienter og pårørende. Åpningstider er mandag-fredag 09:30-15:30.

Kiosken i vestibylen i Lovisenberggt. 17 har åpningstider: 07:00-19:00, (lørdag: 10:00-17:00, søndag 11:00-18:00).

Overnatting / hotell

Personlige eiendeler

​Vi gjør oppmerksom på at sykehuset ikke kan ta ansvar for klær og andre personlige gjenstander som medbringes. Vi anbefaler at du har minst mulig med deg.

Post, telefon og internett

​Postkasse finnes utenfor hovedinngangen i Lovisenberggt. 17. Frimerker fås kjøpt i kiosken.

​Du kan bruke din mobiltelefon de fleste steder, vis hensyn til medpasienter. TV er tilgjengelig på sykehusets dagligstuer. Det er også gratis WiFi: "LDS-Gjest". 

Bruk av Gratis WiFi skjer på eget ansvar. Det forutsettes av brukeren selv iverksetter nødvendige sikkerhetstiltak for å beskytte sin datautrustning med tilhørende utstyr, og den informasjon som brukeren ønsker å utveksle via Gratis Wifi.

Ventetider

​Ventetider for de forskjellige behandlingstilbudene oppgis på Velg behandlingssted på helsenorge.no.
Se også vedlagte oversikt.

Fant du det du lette etter?