APAS - Ambulant Psykose Avhengighet Sikkerhet

APAS tilbyr oppfølging og behandling av pasienter i sektor med alvorlig psykisk lidelse/antatt alvorlig psykisk lidelse, skadelig bruk og avhengighet av rusmidler og forhøyet voldsrisiko hvor farekriteriet er fremtredende.

Les mer om APAS - Ambulant Psykose Avhengighet Sikkerhet

APAS - Ambulant Psykose Avhengighet Sikkerhet

Håndtering av voldsrisiko krever omfattende ressursbruk og samarbeid med politiet. Oppfølging består i utredning, diagnostisering og behandling, inkludert LAR-behandling.

Pasientene får tilbud om integrert behandling basert på intensiv kontaktetablering, oppsøkende virksomhet, nettverksarbeid, samt kontaktetablering og tett samarbeid med andre instanser.

APAS tilstreber at pasientene får tilbud om helseundersøkelser og somatisk oppfølging i samarbeid med fastlege og øvrig spesialisthelsetjeneste.

Hagegata 32
Hagegata 32(Kart)