Klinikk for psykisk helsevern

Klinikk for psykisk helsevern består av et akuttmottak med 6 døgnplasser og 6 lukkede sengeposter med 10 døgnplasser hver.

 
 
Les mer om Klinikk for psykisk helsevern

Klinikk for psykisk helsevern

Klinikk for psykisk helsevern har 66 sengeplasser fordelt på akuttmottak (PAM) og 6 sengeposter. Hele klinikken er samlet i Lovisenberggata 21F.
Klinikken har øyeblikkelig hjelp-ansvaret for pasienter i bydelene Grünerløkka, St. Hanshaugen og Gamle Oslo som trenger døgnbehandling. Klinikken yter dessuten subakutt-/intermediærbehandling for pasienter i Diakonhjemmet sektor (bydelene Frogner, Ullern og Vestre Aker.)

Det legges vekt på individuell tilnærming, utredning og diagnostikk. Behandlingen inneholder samtaler, miljøterapeutiske tiltak, gruppebehandling og medisinering. Vi samarbeider tett med Lovisenberg Distriktspsykiatriske senter, voksenpsykiatrisk avdeling Vinderen og bydelene i sykehussektoren.

Pårørendegrupper

Prosjektside: Reduksjon av tvang

Lover og regler for psykisk helsevern samlet ett sted

Rettssikkerhet ved tvungent psykisk helsevern

Kontakt

Oppmøtested
Bygg 21 F (psykisk helsevernbygget).
Telefon
Ekspedisjon: 23226000
Akuttmottak: 23226030
Lovisenberggata 21
Besøksadresse
Lovisenberggata 21(Google maps)
0456 Oslo

Praktisk informasjon

Apotek

​Lovisenberg sykehusapotek finner du på sykehusets øst-fløy, med inngang fra forsiden. Åpningstider for publikum er mandag-fredag kl. 8:00 -16:00, tlf. 23 22 54 00

Avbestilling

Henvisning

Kantine og kiosk

​Sykehusets kantine ligger i Lovisenberggt. 17, og kan benyttes av pasienter og pårørende. Åpningstider er mandag-fredag 09:30-15:30.

Kiosken i vestibylen i Lovisenberggt. 17 har åpningstider: 07:00-19:00, (lørdag: 10:00-17:00, søndag 11:00-18:00).

Overnatting / hotell

Personlige eiendeler

​Vi gjør oppmerksom på at sykehuset ikke kan ta ansvar for klær og andre personlige gjenstander som medbringes. Vi anbefaler at du har minst mulig med deg.

Post, telefon og internett

​Postkasse finnes utenfor hovedinngangen i Lovisenberggt. 17. Frimerker fås kjøpt i kiosken.

​Du kan bruke din mobiltelefon de fleste steder, vis hensyn til medpasienter. TV er tilgjengelig på sykehusets dagligstuer. Det er også gratis WiFi: "LDS-Gjest". 

Bruk av Gratis WiFi skjer på eget ansvar. Det forutsettes av brukeren selv iverksetter nødvendige sikkerhetstiltak for å beskytte sin datautrustning med tilhørende utstyr, og den informasjon som brukeren ønsker å utveksle via Gratis Wifi.

Ventetider

​Ventetider for de forskjellige behandlingstilbudene oppgis på Velg behandlingssted på helsenorge.no.
Se også vedlagte oversikt.

Fant du det du lette etter?
Tilbakemeldingen vil ikke bli besvart. Ikke send personlig informasjon, for eksempel epost, telefonnummer eller personnummer.